Сезонът на пилингите от ново поколение е открит


Пилинг за околоочния контур

Иновативен пилинг предназначен за зоната около очите
създаден от натурални киселини добити от цветя: хибискус, жасмин, маргаритки и др. Не причинява дразнене, щипане, парене.
Препоръчва се при бръчки около очите, паднал горен клепач, тъмни кръгове, подпухналост и торбички.
Честота на приложение: 4 процедури през 7 дни

Избелващ пилинг

Професионален химичен пилинг с пептиди и съчетание от хиалуронова, бадемова, лактобионова и др. киселини. Иновативната формула на молекулите с висока молекулярна маса им позволява да останат на епидермално ниво, където се борят с пигментните петна и с появата на нови такива. Подходящи са дори и за най-чувствителните кожи, поради щадящото действие на полихидрокси киселините
Препоръчва се при пигментации по кожата, фото стареене, дехидратация, анти-ейдж ефект
Честота на приложение: 2 до 10 процедури през 7 до 10 дни

Подмладяващ пилинг

Професионален химичен пилинг комбиниращ бадемова, хиалуронова, лактобионова и други киселини. В комбинация с пептидите с ниска молекулярна маса, този продукт достига до дермата, където активира регенеративните процеси и производството на фибробласти, отговорни за синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина. Подходящ за зряла кожа.
Препоръчва се при загуба на еластичност, подобряване на овала на лицето, фото-стареене, фини и дълбоки бръчки, дехидратация Честота на приложение: 2 до 10 процедури през 7 до 10 дни

Ферулинов пилинг

Повърхностен пилинг за чувствителни кожи с ферулинова киселина – силен антиоксидант, който успешно се бори с фото и хроно стареенето на кожата. Дразнението и зачервяването са сведени до минимум, поради комбинацията с млечна киселина – кератолитични свойства, JUVELEVEN™ – пептид, който предпазва и защитава ДНК молекулата от увреждане, липо-пептиди – намаляват бръчките и меланостатини – пептиди, който редуцират пигменациите и несъвършенства по кожата. Трансепидермалната загуба на вода е предотвратена благодарение на повишеното производство на серамиди.
Препоръчва се при смесени, мазни кожи, широки пори, черни точки, фото-стареене, бръчки
Честота на приложение: 2 до 10 процедури през 10дни

Себорегулиращ пилинг

Гликоловата и салициловата киселина са отлично средство при борба с мазната кожа и разширените пори. Освен антибактериалните си свойства, те спомагат регулирането на себумната секреция. Поради кератолитичното действие обновяването на клетките се ускорява, тенът се изравнява, порите са видимо намалени.
Препоръчва се при смесена, мазна кожа, разширени пори и прекомерно омазняване.
Честота на приложение: 2 до 4 процедури през 7 дни

Трихлороцетен пилинг 15%

Повърхностен и средноинтензивен пилинг съчетаващ гликолова, салицилова, млечна и други киселини. Силно противодейства на признаците на стареене на кожата, акнето и пигментните петна, подобрява гладкостта на кожата и текстурата тип “тен на пушач”.
Препоръчва се при акне, пигментни нарушения, бръчки, загуба на еластичност и гладкост на кожата
Честота на приложение: 2 до 4 процедури през 14 дни


Билков био пилинг

Това е пилинг от изцяло натурални високотехнологични съставки, които активират клетъчния метаболизъм. Кожата е наситена с кислород и хидратирана, бръчките и фините линии изчезват. Производството на меланин се забавя, което спомага за избледняването на пигментните петна. Регулира се прекомерното количество себум.
Препоръчва се при грижа против стареене, избелване, мазна кожа (склонна към акне), при пушачи
Честота на приложение: 2 до 4 процедури през 7 дниНие препоръчваме консултация с професионалист-козметик, за да изберете най-подходящият за вас пилинг. За контакти 0887671795 – Тонус ДЖИ Варна.