МИГЛОПЛАСТИКА

Миглопластика – косъм по косъм, 3D, Руски обем

Така нашумелите изкуствени мигли, са косъмчета, които се поставят върху нашите естествени в различна селекция от дължини, дебелини, извивки и цветове. Те се поставят с помощта на хипоалергенно лепило, за да не предизвиква раздразнения и инфекции на клепачите. Добре поставени, изкуствените мигли не пречат на процеса на възстановяване на естествените мигли. Визуално могат да се коригират паднали клепачи, отваря се погледа, премахва се умореният вид и винаги изглеждате добре. Преди да започнем е важно да сме наясно какъв трябва да е крайният резултат.

! ВАЖНО ! Всички косми по нашето тяло имат 3 фази на растеж, като една от тях е тази на отпадане на космите. Това означава, че дори без изкуствени мигли е нормално и физиологично нашите мигли да падат и да се сменят, просто обръщаме повече внимание, когато сме с изкуствени.

Косъм по косъм – метод, при който на всяка естествена мигличка, се поставя изкуствена. Важно е те да са съобразени с дължината и дебелината на естествените мигли, за най-добър и дълготраен резултат, без нарушаване целостта на миглите. Един от най- естествените и щадящи методи, подходящ за всички.

3D – метод, при който на една естествена мигличка поставяме 3 изкуствени, който обаче са по-леки от единичните, за да не застрашаваме естественият косъм. Подходящо е за дами, които искат повече обем, но имат по-тънки мигли и не могат да си позволят метода РУСКИ ОБЕМ.

Руски обем – метод, при който на една естествена мигличка, поставяме 5 и повече изкуствени, много леки мигли. Това придава пухкавост и обем. Не е подходящо за дамите с много тънки мигли.